sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

First Contact - dokumentti ufoista, elämästä toisilla planeetoilla ja henkisestä todellisuudesta

Darryl Anka on kanavoinut olentoa toiselta planeetalta, joka tunnetaan meidän planeetallamme nimellä Bashar, yli kolmekymmentä vuotta. Nyt hän on tehnyt dokumentin, jossa kertoo miten hänestä tuli kanavoija nähtyään kaksi kertaa ufon lähietäisyydeltä.

Omasta mielestäni Bashar on paras kanavoitu olento planeetallamme, olen kokenut tästä lähteestä tulleen informaation kaikkein hyödyllisemmäksi. Bashar on käytännönläheinen ja kertoo aina mekaniikan ja fysiikan henkistenkin asioiden takana, niin että ne eivät ole vain hyvältä tuntuvia käsitteitä vaan täysin käsin kosketeltavissa. Sen takia suosittelen Ankaa kaikille ja toivon, että mahdollisiman moni tulee näkemään tämän dokumentin.

Darryl on paljastanut, että dokumentissa tulee näkymään mm. animaatioituna asiat mitkä Darryl on nähnyt mielessään kanavoidessaan ja fyysiset muutokset, jotka on aivosähkökäyrällä mitattu tapahtuvan hänen aivoissaan silloin kuin hän kanavoi - hän väittää, että on  todistettu että tila hänen aivoissaan todellakin muuttuu merkittävästi kanavoidessa.

Bashar Communications on ilmoittanut, että dokumentti on tulossa ulos syksyllä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti